35. Ingalill Björnsdotter

Jag blandar teknik och uttryck efter vad jag blir inspirerad av. Det kan vara en resa eller något i naturen som väcker minnen. Söker en historia jag vill visa. Materialen varierar. Till mina collage river jag tunnt papper och limmar lager på lager till olika nyanser. Med den snabba akrylfärgen gör jag mina monotryck och den vita leran lockar mig att forma nya former. Väntar otåligt på att det blir dags att rakubränna det skröjade godset. Det är alltid lika spännande… elden och kylan som skapar magi.

Deltar 29–31 mars, samt 1 april.

Vägbeskrivning och kontakt:
Min ateljé finns på Museröd, 2 km söder om Henån. Ta av vid busshållsplats Museröd vid väg 160. Följ vimplar och efter ca 300 m ta av åt höger, uppför lång backe. P-plats på gården bakom ladan. Ateljén ligger bakom bostadshuset.

Museröd 330, 473 96 Henån 

Telefon: 0703-62 87 56

E-post: ibjornsdotter@gmail.com

Webb: www.ibjornsdotter.se

Ring gärna för ett besök övriga tider.