67. Emelie Wijk Lundberg

Som silversmed skapar jag främst smycken men även ljuslyktor, inredning och en hel del industridesign. Jag älskar att gå från det lilla skira smycket till att driva kannor och skålar i tjockare silverplåt. Jag gör även många vigselringar i guld och ädelstenar. För mig är det kärleken till hantverket samt en vilja att prova nya vägar som står i centrum. Naturen är min främsta formgivare och kreativa batteri, och jag återkommer alltid dit för inspiration.

Deltar 15–17 april.

Min smedja ligger i Hjälteby men jag har även en butik vid anrika Sundsby Säteri. Båda är öppna för besök året om.

Vägbeskrivning och kontakt:
Kråkedalsvägen 42, Hjälteby
070-662 44 20
www.silverwijk.se
emelie@silverwijk.com
Instagram: silverwijk
Facebook: facebook.com/silverwijk
Öppet året runt. Se hemsidan för tider.

#Ring gärna för besök övriga tider.