67. Emelie Wijk Lundberg

Som silversmed skapar jag främst smycken men även ljuslyktor, inredning och en del industridesign. Jag älskar att gå från det lilla skira smycket till att driva kannor och skålar i tjockare silverplåt. Jag gör även många vigselringar i guld och ädelstenar. För mig är det kärleken till hantverket samt en vilja att prova nya vägar som står i centrum. Naturen är min främsta formgivare och kreativa batteri, och jag återkommer alltid dit för inspiration. Min smedja ligger i Hjälteby men jag har även en butik vid anrika Sundsby Säteri. Båda är öppna för besök året om.

Deltar 7–9 april.

Teknik: Silversmide

Vägbeskrivning och kontakt:
Kråkedalsvägen 42
Hjälteby

070-662 44 20
www.silverwijk.se
emelie@silverwijk.se
Instagram: silverwijk
Facebook: facebook.com/silverwijk