42. Anna Svensson

Ett konstnärligt utforskande i vad det innebär att leva på vår planet: om tolerans och förtryck, möjligheter och begränsningar, frihet och fångenskap. Material och teknik blandas i en lustfylld lek och med stort allvar: Akryl, glas, plast, potatis, trä, textil… Måleri, skulptur, text, collage, foto…
”Det är en tillfredsställelse att ta sig från idé via problemlösning till färdigt resultat. Och ytterst är det en sinnlig njutning av att arbeta med färg och form.” (Citat ur Anna Berglunds reportage i GP i december 2018 om två av aspekterna i mitt konstnärliga arbete.)
Välkommen till min konst som i år visas på min tidigare arbetsplats Kulturcentrum Väst, i Stora Höga. Den som vill besöka min ateljé vid andra tillfällen får gärna kontakta mig.

Vägbeskrivning och kontakt:
Mål: Kulturcentrum Västs lokaler i Kontorshuset Oktaven
Från E6:an: Sväng av vid Spekerödsmotet mot Stenungsund. I andra rondellen sväng till höger mot Stora Höga industriområde. Efter ca 800 meter, på höger sida ligger Kontorshuset Oktaven.
Från Stenungsund väg 160: Sväng till vänster vid skylt Stora Höga, Jörlanda. Sväng till vänster i rondellen mot Stora Höga industriområde. Efter ca 300 meter, på vänster sida, sida ligger Kontorshuset Oktaven.
Från Jörlanda: Sväng till vänster i rondellen mot Stora Höga industriområde. Efter ca 300 meter, på vänster sida, sida ligger Kontorshuset Oktaven.
Med tåg: Kulturcentrum Väst ligger ca 3 minuter promenad från perrongen i Stora Höga.

Vallenvägen 18, 444 60 Stora Höga
0708-775 729
atelje3t@yahoo.se