301. Dan Isaac Wallin

Naturen är ett återkommande tema i min bildkonst. Det kan vara salta hav och hård granit, torr öken eller snöklädda bergstoppar. Det ensliga förenar. Jag arbetar med analoga fotografiska tekniker, ofta med storformatskamera och experimentell användning av Polaroidfilm, vilket gör mitt bildskapande till en långsam process. Den tid jag vistas på en plats är viktig för min upplevelse och förståelse av den. Som ett resultat av detta är tystnaden och reflektionen ofta tydligt närvarande i mina bilder. Jag vill med mitt arbete skapa rum och möjlighet för eftertanke i ett samhälle som rör sig i allt högre tempo.

Deltar 29–31 mars, samt 1 april.

Vägbeskrivning och kontakt:
Kör från Henån mot Slussen. Efter ca 8km kommer en T-korsningen där du kör rakt fram mot Uddevalla. Efter ca 800m är det en grusväg ner till höger i den skarpa kurvan.

Ström 795, 47393 Henån 

Telefon: 0736 24 23 90

E-post: info@danisaacwallin.com

Webb: www.danisaacwallin.com