15. Ulrika Risberg Andersen*

I mitt skapande undersöker jag relationer, de rum som uppstår mellan människor och emotionerna som vi alla har gemensamt. Jag inspireras, förutom av mellanmänskliga möten, av konstens mångfall och olika uttryckssätt. Färgvalet är ofta intuitivt och kulörstarkt.  Jag målar framförallt med akrylfärg och älskar att göra stora bilder. Du hittar både mig och Olle Johansson på samma adress och vi önskar alla välkomna!  Vi kommer även att delta på Galleri Växthuset Ulvesund. Välkomna.

Vägbeskrivning och kontakt:
Ateljén och bostaden ligger på Trädgårdsgatan 8A i Uddevalla. I Uddevalla svänger ni av vid rondellen utanför Willys. Åk Lagerbergsgatan upp och sväng höger vid de gamla trävillorna. https://goo.gl/maps/GZND5fDZVBS2

Mobil: 0760-06 26 30
ulrika.risberg6@gmail.com