Välj en sida

15. Ulrika Risberg

Den senaste tiden har jag målat kvinnoporträtt i akrylteknik. Jag har speciellt tittat på kvinnors sätt att sitta. De befinner sig i olika slags miljöer som jag önskar ska förstärka deras egenskaper och karaktärer.    Allvar och lek ligger ofta nära varandra. Jag tycker det är spännande och fint att människor är olika och jag hoppas att det återspeglas i gestalterna. I år ställer Olle Johansson och jag inte ut i vår ateljé. På grund av pandemin, ställer vi ut i en lokal på Norra Drottninggatan 5-7 i Uddevalla. Vi ställer även ut på galleri Växthuset i Ulvesund och på galleri Koch i Stenungssund. Varmt välkomna!

Deltar 27–29 augusti.

Vägbeskrivning och kontakt:
Med anledning av restriktioner gällande pandemin ställer Olle Johansson, Lars R Melander och jag ut tillsammans i gamla Hemtex lokaler på Norra Drottninggatan 5-7 (Gallionen) i centrala Uddevalla.

ulrika.risberg6@gmail.com
0760-06 26 30