15. Ulrika Risberg Andersen*

I mitt skapande undersöker jag relationer, de rum som uppstår mellan människor och emotionerna som vi alla har gemensamt. Jag inspireras, förutom av mellanmänskliga möten, av konstens mångfall och olika uttryckssätt. Färgvalet är ofta intuitivt och kulörstarkt. Det är med glädje jag nu för första gången visar mina målningar på Konstvandringen i Södra Bohuslän. Du hittar både mig och Olle Johansson på samma adress och vi önskar alla intresserade välkomna! Vi deltar också i Galleri Växthuset Ulvesund, i Åleslån och på Café Knape.

Vägbeskrivning och kontakt:
Ateljén ligger på Trädgårdsgatan 8A mitt i Uddevalla, en minuts promenad från Kungstorget. Kör du: Sväng av vid rondellen utanför Willys, kör upp Lagerbergsgatan och sväng till höger vid de gamla trävillorna.

0760-06 26 30
ulrika.risberg6@gmail.com

Ring gärna för ett besök övriga tider.