68. Sara Hansson

Min Textilkonst och Modernt Broderi är en blandning av kunskaper, fritänkande och moderna idéer men mest är det en användning av erfarenhet, tid och fin design och form.  Modernt Broderi är ingenting som är gjort snabbt eller någonting som är ihop slängt.  Det kräver utbildning, kunskap och tid att genomföra.

Min inspiration hämtar jag ifrån ämne som påverkar mig personlighet – den kan vara sagor, magiska händelser, natur, skog, och livets underbara moment.

I mitt arbete använder jag en hel del av återvunnet material, gamla tyger och tråd, slitna kläder, gamla lakan och handvävda tyger, men också använder jag andra material som metall, trä och papper.  Jag använder de inte bara för att de är etiskt rätt utan för att de har ett liv, en känsla och är charmiga i sig själv.  Gamla tyger och tråd, gamla kläder och hushålltextiler förtjänar en chans att leva vidare och därför erbjuder jag mina konstverk någonting speciellt till besökarna.

Vägbeskrivning och kontakt:
Från Kållekärr mot Skärhamn.  Andra avfarten i rondellen – kör 2,8 km. Sväng vänster (skyltat ’Häle’) in till Krossekärrsvägen – föjl skyltning till Kurlandavägen 152.  (850m) Parkering är markerad och ligger på vänster sida.  Ateljén ligger på höger sida av vägen (152)

Kurlandavägen 152, 471 95 Skärhamn
0733-26 14 75 
sara.ulf@telia.com
www.sarahansson.blogspot.com