28. Lisa Hult Sandgren

Sedan jag flyttade till Orust har naturen och djurlivet blivit en aldrig sinande inspirationskälla. Fåglar ligger mig varmast om hjärtat och är något av ett signum – hon med fåglarna. Jagarbetar i huvudsak med akvarell men har även börjat utforska pastell som ger mig lite mer kontroll. Jag målar naturalistiskt och strävar efter att fånga ett livfullt ögonblick. Motiven är nära och noga utforskade, färgerna är sobra och mjuka, bakgrunderna är ofta abstrakta eller diffusa för att skapa kontrast. Välkomna till min ateljé och följ gärna min konst på Instagram @design_lisahultsandgren.

Teknik: Akvarell och pastell

Deltar 7–10 april.

Vägbeskrivning och kontakt:

Väg 178 Varekil – Ellös. Sväng av vid infarten mot Lyrfärjan och sedan direkt 2:a infarten på höger sida. Ateljén ligger i mörkgrå byggnad med carport.

Norra Hjälmvik 114
47398 Henån
0709433740
lisa@lisahultsandgren.se