67. Emelie Wijk Lundberg

Som silversmed skapar jag främst smycken men även ljuslyktor, inredning och en hel del industridesign. Jag älskar att gå från det lilla skira smycket till att driva kannor och skålar i tjockare silverplåt. Jag gör även många vigselringar i guld och ädelstenar.

För mig är det kärleken till hantverket samt en vilja att prova nya vägar som står i centrum. Naturen är min idégivare och kreativa batteri. Jag provar gärna nya vägar i mitt skapande men återkommer alltid till naturen som den främsta inspirationskällan.
Min smedja ligger i Hjälteby men jag har även en butik vid anrika Sundsby Säteri. Båda är öppna för besök året om.

Vägbeskrivning och kontakt:
Kråkedalsvägen 42, Hjälteby
P-plats Valla kyrka.

0706-62 44 20
www.silverwijk.se
emelie@silverwijk.com

Instagram: silverwijk
Facebook: facebook.com/silverwijk

Öppet året runt. Se hemsidan för tider