19. Liselotte Johansson

Lera är ett fantastiskt material. Formbart och levande innan bränning, vackert både med och utan glasyrer. Jag tycker om känslan av att jag behöver vara både bestämd och ödmjuk mot leran på samma gång. Tanken på att jag ständigt utvecklas och lär mig nytt inom lerans värld är lockande. Jag gör främst bruksgods som kan användas till både vardag och fest! Välkomna till min verkstad där jag jobbar under namnet LL form & lera. Jag arbetar mest i stengods men ibland även i lergods och porslinslera.

Teknik: Keramik.

Deltar 7–9 april.

Vägbeskrivning och kontakt:
Vid Ica i Ljungskile, tag in på Arendalsvägen, kör viadukten över järnvägen och håll vänster utmed muren in på Elsebergsvägen. Ovanför backen tag vänster in på Rönnvägen. Parkera i bostadsområdet runt Ekelidsvägen och promenera in till Rönnvägen 9, ca 50 meter. Verkstaden finns i huset med ingång via trädgården. Obs, trappor finns i trädgården.
Adress: LL form & lera,
Rönnvägen 9, Ljungskile
0738-402120
www.llformolera.com
llformolera@gmail.com