19. Liselotte Johansson

Lera är ett fantastiskt material. Formbart och levande innan bränning, vackert både med och utan glasyrer.
Jag behöver vara både bestämd och ödmjuk mot leran på samma gång. Nyfikenheten är stor. Tycker om att jag ständigt utvecklas och lär mig nytt inom lerans värld. Jag gör främst bruksgods som kan användas till både vardag och fest. Välkomna till min verkstad där jag jobbar under namnet LL form & lera. Jag arbetar mest i stengods men ibland även i lergods och porslinslera.

Teknik: Keramik

Deltar 29–31 mars.

Vägbeskrivning och kontakt:
Följ skyltar från Ica i Ljungskile, märkt nr 19.
Parkera vid Ekelidsvägen, gå till Rönnvägen 9, ca 50 m. Obs Trappor finns.

Rönnvägen 9, Ljungskile

Telefon: 0738-40 21 20

E-post: llformolera@gmail.com

Webb: www.llformolera.com