91. Camilla Johansson Ohlson*

Alla är olika – liksom snöflingor är vi alla olika. Det var en installation med virkade dukar i Guldhedskyrkan under Allhelgona-tid. Med den ville jag förmedla respekt för mina med­människor och allas rätt att få vara sig själv. Installation är att jobba med rummet; personligt eller offentligt, litet eller stort och alltid med en känsla och tanke som jag önskar att betraktaren ska bära med sig. Konst ska inte alltid vara vacker och lätt, den ska beröra och röra om. Det är min drivkraft.

Vägbeskrivning och kontakt:
Ateljé Rådhuset, Gamla Torget Kungälv. Vitt trähus mittemot Fars Hatt. Ingång till ateljén är en grön dörr på baksidan. Jag delar ateljé med Yvonne Eklöf och Camilla Lengstrand.

0703-02 56 57
camilla.johlson@gmail.com
www.camillajohlson.se

Ring gärna för ett besök övriga tider.