91. Camilla Johansson Ohlson*

Berättande bilder, objekt eller stora installationer – olika sätt att uttrycka sig, det passar mig perfekt. Ett intryck, idé eller känsla kan gestaltas på många olika sätt. I textilen har jag min bas och trygghet men blandar med andra material för resultatet ska bli det rätta. Respekt för alla människor och rätten att vara den man vill.
Installation är att jobba med rummet; personligt eller offentligt, litet eller stort och alltid med en känsla och tanke som jag önskar att betraktaren ska bära med sig. Konst ska inte alltid vara vacker och lätt, den ska beröra och röra om. Det är min drivkraft.

Teknik: Textil och installation.

Vägbeskrivning och kontakt:
Ateljé Rådhuset, Gamla Torget Kungälv. Vitt trähus mittemot Fars Hatt. Ingång till ateljén är en grön dörr på baksidan. Jag delar ateljé med Yvonne Eklöf.

0703-02 56 57
camilla.johlson@gmail.com
www.camillajohlson.se

Ring gärna för ett besök övriga tider.