93. Anki Martinsson Knuts*

Drömmen om det stora i det lilla, ”Öppna ditt vackra hjärta” och ”Mina drömska tankar” är namn på mina tre senaste utställningar. Vilket representerar mitt konstnärliga arbete. Akvarellens direkthet och skira poetiska uttryck vill jag också förmedla i mina textila bilder. Jag målar på sidentyg och använder sedan nålen, tråden och stygnen för att förstärka linjer och former. Jag arbetar också med mönster på bilderna. Jag arbetar också med collage, där jag använder mig av bl.a. papper, tyg och trådar. Vilket ibland kan ge ett tredimensionellt uttryck.

Vägbeskrivning och kontakt:
Kör in vid Kungälvs kexfabrik, rakt fram förbi stor P, Trädgårdsgatan, hö ca 25 m, vä och sen första vä vid stort gult hus. Andra huset på vä sida, vitt trähus med blått.

Bagaregatan 12, 442 30 Kungälv
0723-19 37 97
ankimknuts@hotmail.com
facebook.com/anki.knuts?fref=ts