93. Anki Martinsson Knuts

Drömmen om det stora i det lilla, ” Öppna ditt vackra hjärta ” och ” Mina drömska tankar ” är namn på några av mina utställningar. Vilket representerar mitt konstnärliga arbete. Akvarellens direkthet och skira poetiska uttryck vill jag också förmedla i mina textila bilder. Jag målar på sidentyg och använder sedan nålen, tråden och stygnen för att förstärka linjer och former. Jag arbetar mycket med collage, där jag använder mig av bl.a. papper, tyg och trådar. Vilket ibland kan ge ett tredimensionellt uttryck.

Vägbeskrivning och kontakt:
Kör in vid Kungälvs kexfabrik, rakt fram vid stora parkeringen, Trädgårdsgatan, höger cirka 25 meter, vänster och sen första vänster vid stort gult hus. Andra huset på vänster sida, vitt trähus med blåa knutar.

Bagaregatan 12, 4423 Kungälv
0723-19 37 97
ankimknuts@hotmail.com
Sociala medier: Anki Knuts