74. Marie Kristiansson

 

 

 

MÅLERI  

  • a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • i
a1 b2 c3 d4 e5 f6 i7

 

 

Akvarell är mitt främsta uttrycksmedel. Jag experimenterar för att nå mitt sökta uttryck och är intresserad av hur ljuset kan gestalta olika stämningar och skapa rymd och harmoni. Just nu blir det mycket landskapsliknande motiv. Ibland arbetar jag utomhus men oftast i min ateljé.  

 

Kontakt  •  070-3322035   •  0304-660858  •  marie.kristiansson@stenungsund.se   •  http://mariekristiansson.blogspot.se
Röseliden 22   •  471 93 Kållekärr

Till Google Maps 

 

Vägbeskrivning: Från Stenungsundshållet:  Sväng vänster i Kållekärr mot Fagerfjäll. 
Efter ca 600m ligger rött hus på höger sida. Ateljén ligger intill huset till vänster.

*Öppet även annandagen 17 april.

← Föregående | Nästa konstnär →
Tillbaka-konstnarer-opacitet-35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppa till verktygsfältet