37. Hanna Iveslätt

 

 

BLYERTS

  • Altarbild_klar
  • Farmor , ôstberga_klar
  • Farmor Imatra_klar
  • farmor kalhygge_red_klar
  • IMG_3935_klar
  • Tistlar_klar
  • mellan_andetagen_klar-1 (1)
Altarbild_klar1 Farmor , ôstberga_klar2 Farmor Imatra_klar3 farmor kalhygge_red_klar4 IMG_3935_klar5 Tistlar_klar6 mellan_andetagen_klar-1 (1)7

 

 

Varför tecknar jag? Jag tecknar för att få veta något genom mina bilder. Jag berättar ibland om kvinnor före mig och om barn som fötts och inte fötts, men framförallt är bildskapandet ett intuitivt medel med vilket jag utforskar tillvaron. Min ofta tidskrävande arbetsmetod blir ett lod som förbigår mina förutfattade uppfattningar. Mitt bildspråk blir till av nödvändighet. Kom och besök mina bilder! 

 

Kontakt •  076 2965601 /0304 493 38   hannah.ivy.iveslatt@gmail.com  •  www.hannaivy.wordpress.com •  Ödsmål 746  


Till Google Maps

Vägbeskrivning: Från Slussen, kör mot Assmunderöd, när väg svänger vänster tag grusväg mittemot gröna baracker, följ den till sitt slut.

 

 *Öppet även anndagen 17 april.

← Föregående | Nästa konstnär →
Tillbaka-konstnarer-opacitet-35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppa till verktygsfältet