2. Sofia Bergman

 

 

MÅLERI • GLAS 

  • Dunge i oktober
  • Glasnypon
  • Nypon
  • Snöserien 1
  • Sockerbruket januari 2014 096
  • Äppelserien Elvira
Dunge i oktober1 Glasnypon2 Nypon3 Snöserien 14 Sockerbruket januari 2014 0965 Äppelserien Elvira6

 

 

Måleriet. Jag bär in kvistar och blommor och fyller mina vaser. Låter blicken vila ut över ett krusigt hav, en lugn havsvik, en strandäng. Och jag konstaterar och förundras av hur färger och former kan fylla hela mina målardagar. Glaset. Jag älskar bruksglas och vill kunna använda det jag gör. På glasbruken i Småland blåser jag stora generösa vaser, vinglas, karamellskålar.

Kontakt • 0706-716716  • sofia@sofiabergman.se  • Ulvsunds Växthus

*Öppet även annandagen 17 april.

Till Google Maps 

← Föregående | Nästa konstnär →
Tillbaka-konstnarer-opacitet-35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppa till verktygsfältet