13. Kalle Andersson

 

MÅLERI 

  • Vårlandskap, Olja 55x77
Vårlandskap, Olja 55x771

 

 

Hämtar inspiration i naturen, landskapet och äldre måleri till mina bilder, som oftast är mer eller mindre realistiska. Det senaste åren har jag jobbat mycket med Människor från 1400-talsmålningar som jag väver in i mina landskap som tex livsträd och kvinnor i symbios. Har även experimenterat en hel del senaste året med kubistiska byggnader typ sjöbodar i olika typer av landskap. 

Älskar att uttrycka mig i färg vilket kan vara ett signum i mitt måleri.

Kontakt • 0522 652333 • 073 409 08 40 • kallebild@live.se • Bjällansås 140, 451 96 Uddevalla

Vägbeskrivning: Från Torp. Följ väg 161 mot Lysekil till Bokenäs skola. Sväng vänster mot Eriksberg 4km.
Framme i ERIKSBERG första huset till höger. Från Henån. Följ väg 160 mot Uddevalla. 1km efter Vindöbon, sväng vänster skyltat mot ERIKSBERG.
Framme i ERIKSBERG första huset till höger.

*Öppet även annandagen 17 april.

Till Google Maps 

← Föregående | Nästa konstnär →
Tillbaka-konstnarer-opacitet-35

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppa till verktygsfältet